Border Slider

pumpkin protein bar

4 large bars

Icon Zutaten Ingredients

  • 5 cups raisins (225g)
  • 5 tablespoons PURYA! Pumpkin Protein (¼ cup/35g)
  • 1/3 cup hazelnuts (50g)
  • ¼ teaspoon nutmeg
  • ¼ teaspoon cinnamon
  • ¼ teaspoon ginger
  • 1 pinch cardamom

Icon Zubereitung Method

Using a food processor, grind the hazelnuts into flour. Add the remaining ingredients and process for 1 minute until a sticky dough forms. Line a small rectangular form with cling film and distribute the mixture.

Shape 4 bars and press firmly into the bottom of the form. Smooth the top with a spoon. Refrigerate for 1 hour and consume within 5 days. Keep the bars in the fridge or freezer.

Comment: Balls can be formed instead of bars.

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmst du der Verwendung von Cookies zu. / By continuing to use these pages you agree to the use of cookies. Weitere Informationen / Further informations

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf „Cookies zulassen“ eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn du diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwendest oder auf „OK“ klickst, erklärst du sich damit einverstanden. / The cookie settings on this website are set to "Allow cookies" to provide the best browsing experience. If you use this website without changing the cookie settings or click "OK", you agree.

Schließen / Close